Μέθοδοι πληρωμής

Το T R E N D F I E L D (trendfieldgr.eu)προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής:

-10% Πληρώμη με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα verified by unicredit bulbank

Το BORICA είναι ένα σύστημα πληρωμών που επεξεργάζεται συναλλαγές πληρωμής που σχετίζονται με κάρτες, οι οποίες εκτελούν καθαρό διακανονισμό σε RINGS (Real-time Interbank Gross Settlement System που ανήκει στην BNB). Χρησιμοποιείται για τον διακανονισμό των διατραπεζικών πληρωμών με τραπεζικές κάρτες στην επικράτεια της χώρας.

PayPal

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώνετε online με απόλυτη ασφάλεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα χρήματα στο λογαριασμό σας στο PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή ή μπορείτε να πληρώσετε απευθείας με πιστωτική κάρτα, ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal.

Με το PayPal, θα συμπληρώσετε μόνο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μία φορά, επειδή οι πληροφορίες αποθηκεύονται και είναι απόλυτα ασφαλείς στο διακομιστή PayPal.

Πληρώνετε το ποσό τοις μετρητοίς στον κούριερ κατά την παράδοση του δέματός σας

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί πλήρως σε μετρητά όταν λάβετε την παραγγελία σας. Εάν η παραγγελία αποστέλλεται μέσω κούριερ, τότε η πληρωμή πρέπει να γίνει στον ταχυμεταφορέα που παραδίδει τα προϊόντα σας.